Masáže Prievidza

MASÁŽE V OKRESE PRIEVIDZA - MASÁŽE PRE ZDRAVIE

Esenciálne oleje sú ľudstvom využívané pre svoje fantastické liečivé účinky už tisíce rokov. Extrahujú sa z kôry, kvetov, plodov, lístia, ihličia, semien, koreňov, živice, dreva alebo z celých rastlín. Najčastejšou metódou extrakcie je parná destilácia. Mnohí odborníci a experti ich považujú za chýbajúcu súčasť modernej medicíny.

 

Sú to komplexné zlúčeniny so širokým spektrom pozitívnych účinkov na naše fyzické, mentálne aj duchovné zdravie. Veľa esenciálnych olejov ničí vírusy, baktérie a plesne, pomáhajú regenerovať tkanivá a nervy, zlepšujú našu náladu, rozptyľujú negatívne emócie, podporujú našu vôľu, vytvárajú romantickú atmosféru a povznášajú ducha.

 

Ich používanie nám môže v mnohom uľahčiť a spríjemniť život a niekedy ho dokonca aj zachrániť. Základnú znalosť esenciálnych olejov by mal mať každý jedinec a mali by byť prítomné v každej domácnosti. Pri použití esenciálnych olejov sa uplatňujú rôzne názory, odporúčania a školy.

6 Mýtov a právd na bolesť chrbta

Bolesť chrbta, kto by to aspoň raz za život nezažil? Ak sa však udržujete v dobrej kondícií, tomuto problému sa môžete vyhnúť aj po 50-tke.

Prevencia je najúčinnejšia liečba, treba zlému zdravotnému stavu predchádzať, než ho následne liečiť. Tu vám ponúkam 6 mýtov a právd o bolesti chrbta.

AKO SCHUDNÚŤ Z BRUCHA A VYLIEČIŤ SI BOLESŤ KRÍŽOV?
AKO SCHUDNÚŤ Z BRUCHA A VYLIEČIŤ SI BOLESŤ KRÍŽOV?

Hovoríte si, to je ale blbosť. Ako schudnúť z brucha a vyliečiť si bolesť krížov iba za 5 minút denne?  Je to vôbec možné? Presne to som si hovorila aj ja, keď mi jedna pacientka v kúpeľoch povedala trik ako stratila 20 cm z obvodu pása bez námahy. Neverila som jej.

Zdroj foto: tu

Presviedčala ma aké je to účinné cvičenie a vraj to mám vyskúšať.

Prezradila mi ako na to a ja som si ďalej hľadala informácie o tomto zázračnom cviku.

Samozrejme som to aj vyskúšala.

Poznáte ten nepríjemný pocit ťažkých opuchnutých nôh, kedy máte problém prejsť, čo len pár krokov? Trápia vás bolesti nôh? Vaša chôdza vám spôsobuje problémy a chodíte iba s veľkou námahou? Radšej posedávate a vediete pasívny život s minimom pohybu? Hovoríte si aká je príčina, prečo máte opuchnuté nohy? Skoncujte s tým.
Opuchnuté nohy a bolesti nôh, aká je ich príčina?
Opuchnuté nohy a bolesti nôh, aká je ich príčina?

Ste po operácií prsníka a vzali vám lymfatické uzliny, následkom čoho vám puchnú ruky a prsty? Stratili ste citlivosť a šikovnosť v prstoch a manuálna práca vám robí problém? Aj tu existuje riešenie.

Máte celé telo zaliate vodou, užívate lieky na odvodnenie tela, máte problém  s pohybovým aparátom a ťažkou chôdzou, opúchajú vám nohy? Takto predsa nemôžete ďalej žiť, treba nápravu.

Bolesti chrbta môžu poriadne potrápiť a znepríjemniť vám deň či dokonca niekoľko dní. Možno to niektorí veľmi dobre poznáte a bolesť chrbta vás odstavila z pracovnej činnosti alebo ste prácu vykonávali iba s veľkou námahou. V tom najhoršom prípade ste boli nútení ostať ležať v posteli.
6 TIPOV PROTI BOLESTI CHRBTA
6 TIPOV PROTI BOLESTI CHRBTA

Príčiny bolesti chrbta môžu byť rôzne.

  • nesprávne držanie tela 
  • vykonávanie ťažkej manuálnej práce
  • prievan, ofúknutie studeným vzduchom, klimatizácia
  • nesprávne zaťažovanie chrbtice
3 tipy pre zdravý životný štýl a masáže pre dlhovekosť
3 tipy pre zdravý životný štýl a masáže pre dlhovekosť

Dlhovekosť: Znie to ako Utopia, ale čo ak ???? Je to vôbec možné? Chcete sa vyvarovať životu, v ktorom ste závislí od liekov, kde negatívne vedľajšie účinky liekov nabaľujú na seba ďalšie choroby?

Neviete sa postarať pre zlý zdravotný stav sami o seba a ste odkázaní na pomoc svojich príbuzných alebo domov dôchodcov?

Toto určite nikto nechce zažiť, pretože túžite žiť šťastne, dlho, cítiť sa mladistvo a fit až do vysokého veku.  Je tu riešenie.

Stačí obrátiť pozornosť na zdravý životný štýl. Masáže sú jednoduchou zmenou, ktorou môžte zdravie výrazne ovplyvniť.

 

Tajomstvá odhalené: 3 účinné tipy nájdete v článku.

Potrebujete sa pred masážou najprv poradiť? Využite 15 – minútovú konzultáciu zdarma a ja vám do 24 hodín zavolám. Počas konzultácie sa pýtajte, rada vám poradím.

OBJEDNÁVAM SA NA MASÁŽ, CHCEM SI DOHODNÚŤ TERMÍN.
Zdenka Masáže Prievidza

O ZDENKE

Som masérka s praxou v Bojnických kúpeľoch. Rukami mi už prešlo TISÍCE pacientov. Svoje vedomosti som si rozšírila štúdiom indickej medicíny AJURVÉDY. Počas masáže radím ako zlepšiť vaše zdravie. Viac o mne TU.

Masáže Prievidza a okolie – masáže pre zdravie. Teším sa na vašu návštevu.

POVEDALI O ZDENKE

Zdenka mi spravila 2 hodinovú TOP ájurvédsku masáž. Doteraz som bol iba na klasických masážach, takže to viem porovnať.

Úžasne ma Zdenkina masáž uvoľnila, nabudila energiou, vyvolala vo mne príjemné pocity a užil som si pri nej neskutočný relax.

A masáž hlavy bola zlatý klinec programu.

Michal Kopecký, Vyšná Rybnica, Autor knižného bestselleru Príťažlivosť

Vyskúšať 2 hodinovú ájurvédsku masáž ma prinútili moje zdravotné problémy.

Bola som parkrát na masáži, táto bola výnimočná tým, že Zdenka masíruje s láskou a s citom. Cítim, že moje zdravotné problémy ustúpili, cítim sa uvolnene a prestali mi trpnúť ruky. 

Cením si skúsenosti Zdenky, ktoré získala štúdiom ájurvédy. Je vidieť, že vašu prácu robíte s láskou. Odporúčam každému. 

Anna Uhlárová, Diviacka Nová Ves

Uhlarova Anna Uhlárová, Masáže Prievidza

Ajurvédska kozmetická masáž tváre a dekoltu: Privítala ma veľmi milá a srdečná osôbka v príjemnom prostredí.

Takúto masáž som ešte nikdy nemala, pri nanášaní ajurvédskej kozmetiky sa používajú štetce a zohriata kozmetika, zimomriavky som mala od hlavy až po končeky prstov na nohách, všetky starosti som nechala u pani Zdenky a domov som odchádzala oddýchnutá a plná novej energie.

Pani Zdenka vie čo robí a robí to super, vrelo odporúčam, bol to skvelý zážitok…ďakujem

Adriana Máčaliková, Sebedražie

Micalikova Masáže Prievidza

DARČEKOVÁ POUKÁŽKA

Darčeková poukážka

Ajurvéda pre zdravie všetkých. Zaujímavé tipy, rady, články, videa nájdete na mojej stránke venovanej AJURVÉDE. 

Raz do mesiaca sa robia ajurvédske konzultácie. Na konzultácie sa treba vopred telefonický objednať. 

Otestujte stav vašej chrbtice a svalového korzetu pomocou 5 jednoduchých testov a zistíte ako ste na tom vy.

Masáže Prievidza